Skip to main content

Vi har hos Selvhjælp Randers vores Lyttelamaer. Alle børn, der går i et forløb hos os får en lyttelama.  Det kan være børn, der har oplevet skilsmisse, sorg, mobning, angst, mistrivsel eller andre udfordringer der gør, at de går i et gruppeforløb hos os. Konceptet Lyttelama så dagens lys i januar 2020. Det har været en stor succes - for Lyttelamaen kan noget. Den giver børnene tryghed, glæde og de har altid en ven der vil lytte.

Bliv frivillig

Vi har brug for dig, der har lidt ekstra tid i din hverdag, og som har lyst til at hækle Lyttelamaer for os. Som frivillig Lyttelama-hækler kan du hækle hjemmefra, og så aftaler vi bare hvornår, du kan komme forbi med dine hæklede Lyttelamaer. Har du lyst til at hækle i hyggeligt samvær med andre, så er der også mulighed for at mødes i vores  netværksgruppe. Her mødes vi og hækler sammen, får en snak og en kop kaffe, vand eller the.

Har du lyst til at være Lyttelama-hækler så kontakt Anne-Mette:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Lytte-lamaen gør noget godt.

Under corona nedlukningen var det svært for mange, at vores gruppeforløb måtte stå på stand by. To af vores frivillige gruppeledere tog rundt til børnene i sorggruppen og overrakte dem hver en lytte-lama. Lytte-lamaen blev som ses på videoen taget godt imod og bragte stor glæde hos børnene.

Lytte-lamaen giver børnene tryghed og omsorg. De har altid en ven ved hånden der vil lytte o derfor er det sådan et godt projekt som vi håber at mange vil støtte op om.

Vi har brug for flere hæklere, så endnu flere børn kan få deres lytte-lama med hjem.