Skip to main content

Kom videre mand

Mand står med ryggen til og kigger ud over marken

Mangler du sparring omkring din skilsmisse? Har du stress eller er du blevet arbejdsløs? Eller mangler du blot et netværk? Så er vores mandegruppe måske noget for dig.

"Kom videre mand" er et pilotprojekt udviklet af FriSe og Socialt Udviklingscenter SUS, der skal udvikle en selvhjælpsmetode, der virker for mænd i livskrise.

.


Tabubelagt for mænd at snakke om problemer

For mange mænd kan det være tabubelagt at have udfordringer og problemer i hverdagen, og ifølge Mogens Skov, der er frivillig gruppeleder hos Selvhjælp Randers og ansat inden for psykiatrien, har mænd "ry for ikke at være så gode til at tage vare på os selv i kriser. Vi er meget forskellige fra kvinder, da vi agerer anderledes i f.eks. en skilsmisse. Vi bliver indesluttede og isolerer os, hvorimod kvinder danner netværk og bliver mere sociale end os."

Derfor tilbyder Selvhjælp Randers "Kom Videre Mand", der er et gratis tilbud. Gruppen er for mænd over 30 år, der ønsker sparring omkring skilsmisse, stress og arbejdsløshed, eller blot ønsker at udvide sit netværk. Gruppen mødes 1 gang om ugen i 8 uger og har max. 8 deltagere. Hver aften byder på et nyt tema, og sammen deler deltagerne erfaringer og hjælper hinanden med at finde deres styrker.

Nyt tilbud til unge mænd mellem 18 - 30 år

Hos Selvhjælp Randers oplever man, at flere unge mænd mangler netværk og kæmper med ensomhed. Derfor ønsker man nu at udvide tilbuddet "Kom videre mand" til også at omfatte grupper for unge mænd mellem 18-30 år. Da unge mænd ofte ikke kæmper med de samme problemer og udfordringer som mænd over 30 år, vil fokus i disse grupper dog i stedet ligge på netværk og ensomhed.

Vil du høre nærmere om vores mandegrupper, kan du kontakte:

Trivselskoordinator Maja

Tlf. 60 54 34 66 / Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Aktuelt