facebook youtube instagram linkedin mail

ADHD - PUST FOR BØRN & UNGE

I samarbejde med ADHD-foreningen tilbyder Selvhjælp Randers ADHD mestringsgrupper for børn og unge. PUST står for Personlig Udvikling & Social Træning. Forløbet er en mestringsgruppe for børn og unge med ADHD. Forløbet foregår efter en manual som er blevet skabt og afprøvet gennem et samarbejde mellem ADHD-foreningen og FriSe (paraplyorganisationen for frivilligcentre og selvhjælp i Danmark).

Selvhjælp Randers startede PUST-gruppeforløb op i efteråret 2018. 

Mestringsgrupperne henvender sig til børn og unge fra 0. til 10. klasse. Hver gruppe består af cirka 6 deltagere som mødes 12 gange. Hvert møde varer 1 ½ time, hvor deltagerne mødes med to gruppeledere. Alle gruppeledere har været igennem et uddannelsesforløb afholdt af ADHD-foreningen.

Formålet med mestringsgrupperne er at styrke børnenes og de unges selvværd og trivsel. Forløbet giver dem mere viden om ADHD, deres egen situation, udfordringer og handlemuligheder. Deltagerne får konkrete redskaber og strategier til at forebygge nederlag og konflikter. De får mulighed for at sætte ord på egne vanskeligheder og udtrykke behov for hjælp. Grupperne danner et trygt forum og et socialt fællesskab som giver dem mulighed for at spejle sig i andre, dele erfaringer og få nye venskaber.

PUST 1 er for 0.-3. klasse, PUST 2 er for 4.-6. klasse og PUST 3 er for 7.-10. klasse.

Har du lyst til at læse mere om hvad PUST-forløbet går ud på? Så tryk her for at gå videre til projektetssiden på ADHD-foreningens hjemmeside.

Hvis PUST forløbet lyder som noget for dit barn, så kan du kontakte:
Leder af Selvhjælp Randers: Majbritt Bargsteen, 
Tlf. 29 45 17 44 / Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

annie spratt 365629 unsplash

Udskriv Email