Parsamtaler til par og skilte forældre

parraadgivningSelvhjælp Randers' ”parrådgivning” varetages af frivillige ikke-professionelle rådgivere, der har kendskab og erfaring indenfor familiearbejdet.

De fleste par oplever fra tid til anden at have udfordringer i deres parforhold. Hvis I oplever, at I ofte snakker forbi hinanden eller mangler redskaber til at løse jeres udfordringer i parforholdet – så kunne parsamtaler måske være noget for jer. 

Vi møder jer lige der, hvor I er i parforholdet, og vores parsamtaler kan bl.a. handle om:

  • Muligheder frem for begrænsning
  • Bedre kommunikation og konfliktløsning
  • Ressourcer frem for fejl

Vi forbeholder os dog retten til at henvise til et andet tilbud, hvis vi skønner, at det vil være den bedste løsning for jer :-)

Vi kører også forløb med parsamtaler til skilte forældre:

  • Samtaler for skilte kan bidrage med at få inspiration til bedre at forstå bruddets psykologiske betydning for en selv og ekspartneren.
  • Samtidig giver det viden om børns reaktioner og perspektiver i forbindelse med en skilsmisse samt konkrete værktøjer til, hvordan forældrene kan forbedre deres indbyrdes kommunikation og samarbejde omkring børnene.

Ønsker du mere information om vores parsamtaler, kan du kontakte daglig leder, Majbritt Bargsteen, på 29 45 17 44 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Udskriv Email