facebook youtube instagram linkedin mail

PARSAMTALER

Selvhjælp Randers' ”parrådgivning” varetages af frivillige ikke-professionelle rådgivere, der har kendskab og erfaring indenfor familiearbejdet. Parsamtaler tilbydes både par men også skilte forældre. 

De fleste par oplever fra tid til anden at have udfordringer i deres parforhold. Hvis I oplever, at I ofte snakker forbi hinanden eller mangler redskaber til at løse jeres udfordringer i parforholdet – så kunne parsamtaler måske være noget for jer. 

parraadgivning

Vi møder jer lige der, hvor I er i parforholdet, og vores parsamtaler kan bl.a. handle om:

  • Muligheder frem for begrænsning
  • Bedre kommunikation og konfliktløsning
  • Ressourcer frem for fejl

Vi forbeholder os dog retten til at henvise til et andet tilbud, hvis vi skønner, at det vil være den bedste løsning for jer :-)

Vi kører også forløb med parsamtaler til skilte forældre:

  • Samtaler for skilte kan bidrage med at få inspiration til bedre at forstå bruddets psykologiske betydning for en selv og ekspartneren.
  • Samtidig giver det viden om børns reaktioner og perspektiver i forbindelse med en skilsmisse samt konkrete værktøjer til, hvordan forældrene kan forbedre deres indbyrdes kommunikation og samarbejde omkring børnene.

Ønsker du mere information om vores parsamtaler, kan du kontakte:
Leder af Selvhjælp Randers, Majbritt Bargsteen,
Tlf. 29 45 17 44 / Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Udskriv Email