facebook youtube instagram linkedin mail

INDIVIDUELLE SAMTALER

Hos Selvhjælp Randers tilbyder vi - udover selvhjælpsgrupper - også individuelle samtaler i forbindelse med vanskelige situationer som f.eks. skilsmisse, sygdom, sorg eller familieproblemer. Samtalernes indhold og antallet af samtalerne tager udgangspunkt i dine ønsker og behov - det er dig, der afgør, hvad der skal tales om.

Individuelle samtaler er en-til-en samtaler med en frivillig, hvis opgave er at være nærværende, lyttende og ikke dømmende. Samtalerne afholdes af frivillige eller den daglige leder hos Selvhjælp Randers, og du vil til samtalerne møde en nærværende og lyttende person, hvis primære opgave er at hjælpe dig - til at hjælpe dig selv. 

HVERKEN BEHANDLING ELLER TERAPI
Samtalerne skal ikke betragtes som en behandling eller som terapi, men derimod som en mulighed for at få luft for det, der går dig på, og for at vende dine tanker og følelser med en kvalificeret samtalepartner.

Der findes forskellige grunde til, hvorfor individuelle samtaler er at foretrække:

  • Individuelle samtaler tiltaler dig måske mere end grupper, eller måske føler du dig ikke klar til et gruppeforløb endnu?
  • Måske står du på venteliste til en gruppe og har brug for en samtalepartner i ventetiden?

Hvis du ønsker at høre mere om vores individuelle samtaler
eller ønsker en samtale, er du meget velkommen til at kontakte:
Leder af Selvhjælp Randers, Majbritt Bargsteen,
Tlf.29 45 17 44 / Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Udskriv Email