Kom videre mand - nu for unge mellem 18-30 år

Kæmper du med ensomhed? Ønsker du at udvide dit netværk? Og er du mellem 18-30 år? Så kan vores nye mandegruppe være noget for dig!

Til efteråret opstarter vi grupper for unge mænd mellem 18-30 år, der oplever netværksudfordringer og kæmper med ensomhed. Tilbuddet hedder ”Kom videre mand” og har til formål at styrke mændenes evne til at takle svære livssituationer og hjælpe dem ud af ensomheden. Mænd har ry for ikke at være så gode til at tage vare på sig selv i kriser, og netop denne problematik ligger til grund for initiativet "Kom videre mand". 

Grupperne består af max. 8 deltagere og mødes 1 gang om ugen i 8 uger. Hvert møde byder på et nyt tema, og sammen deler deltagerne erfaringer og hjælper hinanden med at finde deres styrker.

Hør mere om forløbet fra syv tidligere deltagere i denne reklamefilm. 

Hvis du ønsker mere information eller ønsker at tilmelde dig vores mandegrupper, kan du kontakte daglig leder af Selvhjælp Randers, Majbritt Bargsteen på 29 45 17 44 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Udskriv Email