Ugens fokus

Psykolog Cathrine Brath skriver:

"I en verden med højt tempo og fokus på udvikling og omstillingsparathed er naturen nærmest en ‘Rasmus Modsat’.  Vi har en dagligdag, hvor mange af vores valg er til diskussion og overvejelse. Valgmulighederne er mange og nogle gange uigennemskuelige. Midt i alt det kan vi nemt føle os overvældede, stressede og utilstrækkelige på grund af de mange valg og skift. Det er også derfor, at man taler om, at vores mentale funktioner kan blive udfordrede. Ja, ligefrem udmattede.

Dagligdagens bombardement af indtryk, muligheder og valg kan nemt føre til forvirring, manglende orientering og stress. Det kan naturen give os en pause fra. Netop dét er en af hjørnestenene bag brugen af naturen som ramme for udvikling, terapi og velvære. 

Naturen giver os mulighed for at lægge afstand til de situationer, hvor vores problemer og bekymringer opstår. Den giver plads og rum til at se på os selv og hverdagen med klarhed og nye øjne." 

Læs mere her Stress, angst, depression | Brug naturen som terapi | Alt om psykologi

Hos Selvhjælp Randers starter vi efter sommerferien forskellige gruppetilbud, hvor naturterapien tænkes ind. Vi starter i første omgang en stress/angstgruppe, en mandegruppe og en gruppe for unge, der mistrives. 

Kontakt projektleder for Naturlig Selvhjælp
Lykke Elmose
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
tlf: 60518958

 

.

natur, naturterapi, selvhjælp, hjælp

Kontakt

Selvhjælp Randers
Majbritt Bargsteen, daglig leder
Slotsgade 4, 2. Sal.
8900 Randers C, Danmark
Tlf: 2945 1744
Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.